Eveniment creditat EMC

Selectați ediția la care doriți să participați:

NUME/PRENUME (obligatoriu)

MAIL (obligatoriu)

TELEFON (obligatoriu)

JUDET (obligatoriu)

LOCALITATE (obligatoriu)

INSTITUTIE (obligatoriu)

ADRESA INSTITUTIE (obligatoriu)

PACHET (obligatoriu)

GRAD PROFESIONAL (obligatoriu)

SPECIALIZARE (obligatoriu)

COD CUIM – Se solicită pentru validarea certificatului de participare de către Colegiul medicilor din Romania (obligatoriu)

Selectați tipul facturii:

Pentru factură completați câmpurile de mai jos:

CNP (doar pentru persoana fizica)
Nume firmă (doar pentru persoana juridica)
CIF firmă (doar pentru persoana juridica)
Adresă firmă (doar pentru persoana juridica)

Observatii (obligatoriu pentru cazare)
(Va rugam sa mentionati numele insotitorului sau al colegului cu care doriti sa stati in camera)

Apasarea butonului “Send” echivaleaza cu acceptarea Termenilor si Conditiilor !

Termeni si Conditii

Plata taxei de participare se face în contul Houston NPA (Cont RON: RO94 BACX 0000 0003 3054 6010 deschis la Unicredit Tiriac Bank, sucursala Alba Iulia București, EXCLUSIV HOUSTON NPA S.R.L. – CUI 25249091, J40/3074/09.03.2009). După efectuarea plății, pentru a vă putea înscrie la simpozion, vă rugăm să ne trimiteți o copie după OP la adresa de e-mail luiza.grosu@houston.ro, 0733 076 387   sau la nr. de fax 021.317.09.43.

SC Exclusiv Houston Npa SRL (Houston Npa) respectă legislaţia română în vigoare privind prelucrarea datelor cu caracter personal, în speţă Regulamentul European 2016/679 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Pentru mai multe detalii legate de GDPR va rugam sa accesati GDPR Houston NPA

IMPORTANT:

Participanților înscriși (taxă plătită) care nu se prezintă la eveniment li se returneaza taxa, în următoarele condiții: dacă au anunțat organizatorii cu pană la 5 zile (lucrătoare) înainte de eveniment – 100% taxa returnată; dacă au anunțat organizatorii cu pană la 2 zile (lucrătoare) înainte de eveniment – 50% taxa returnată; pentru neparticiparea la eveniment din varii motive – 0% taxa returnată.